Van oplossingen voor ziekenhuizen tot dagelijks gebruik – meer dan 100 jaar medische ervaring

Al meer dan 100 jaar beantwoordt Leukoplast® aan de behoeften van zorgverleners en aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten.

Met 's werelds eerste witte zinkoxide rubberen pleister is Leukoplast® een van de meest vertrouwde merken voor wondverzorging geworden voor artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen en klinieken over de hele wereld. Leukoplast® is internationaal bekend vanwege haar toonaangevende kwaliteit en prestaties.

Vandaag de dag zijn wij één van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van gespecialiseerde oplossingen voor wondverzorging ten behoeve van klinisch gebruik. We hebben al deze kennis overgebracht naar/ toegepast op de productfamilies en oplossingen van Leukoplast® zodat u thuis in staat bent aan de behoeften van wond- en huidverzorging te voldoen.

Wereldwijd eerste zelfklevende pleistertape

Sinds het allereerste begin in 1901 toen Leukoplast® werd uitgevonden als 's werelds eerste kleefpleister, zijn we altijd bezig geweest met het introduceren van innovaties en productontwikkelingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

 

 

De iconische rode rol

De iconische rode rol werd in 1920 geïntroduceerd en werd wereldwijd bekend om zijn toonaangevende productkwaliteit.

 

De Leukoplast roll

De oorspronkelijke kleefpleister van Leukoplast® werd ontwikkeld in diverse varianten voor verschillende behoeften en situaties, met name om te blijven voldoen aan de toenemende eisen met betrekking tot huidverdraagzaamheid. We hebben verschillende versies van Leukoplast®.

 

Vandaag de dag biedt Leukoplast® verschillende oplossingen voor zelfzorg in thuissituaties. Het hele gezin kan profiteren van onze professionele erfenis in wondverzorging met gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige producten.

Meer