Wondzorg in de beste handen - Leukoplast® - producten zijn nu beschikbaar voor zelfzorg bij u thuis

Met de nieuwe productportfolio van Leukoplast® voor consumenten bieden we u een breed gamma aan professionele wondverzorgingsproducten voor behandeling bij u thuis.

Al meer dan 100 jaar hebben zorgverleners vertrouwen in Leukoplast®, één van meest vertrouwde merken in de wereld op het gebied van wondverzorging, voor het fixeren van wondverbanden, windsels en hulpmiddelen op het lichaam. We hebben nu onze uitgebreide medische ervaring toegepast in slimme wondverzorgingsproducten en -oplossingen voor dagelijks gebruik. Het is ons doel om u te ondersteunen en in staat te stellen om verschillende soorten wonden thuis te behandelen met professionele producten, die oorspronkelijk werden ontwikkeld voor artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen en klinieken.

De producten van Leukoplast® zijn uitsluitend verkrijgbaar bij apotheken en bieden de mogelijkheid tot het zelf behandelen van wonden, zoals snijwonden, schaafwonden, scheurwonden, brandwonden, geïnfecteerde wonden of wonden met een risico op infecties. Kies de juiste oplossing uit de lijst met opties:

Raadpleeg een arts bij:

  • Steekwonden
  • Krabben en beten van dieren
  • Grote brandwonden
  • Hevig bloedende wonden